Sibersahne script indir, Sibersahne script download

,

sibersahne script sohbet programını indirebilirsiniz.

programı exe olarak indir

Sibersahne script nedir

Sibersahne script, bir sohbet programıdır.Sibersahne script bu gün türkiyede en çok kullanılan sohbet programları arasında yer almaktadır.Program ile sibersahne.org sohbet ağında, ücretsiz bir şekilde sohbet edebilirsiniz.Sibersahne.org‘un üretmiş olduğu sohbet programları arasında ilkidir.

Sibersahne script’i bilgisayarıma nasıl kurarım

Yukarıda, vermiş olduğumuz bağlantı seçeneklerini kullanarak indiriniz.İnternet tarayıcınızın, karşınıza çıkaracağı ‘ Çalıştır ” butonuna tıklayarak kurulum için istenen adımları uygulayınız.Son olarak sibersahne script bilgisayarınızın masaüstüne, mirc logosu ile kurulmuş olacaktır.

Sibersahne script özellikleri nelerdir

Türkçe olması, kolay anlaşılır olması ve sade bir görünüme sahip olması, sibersahne script’i rakiplerinden ayıran en büyük özelliktir.

En büyük özelliği Sibersahne.org, Mynet, Zurna, Kelebek.org, Kelebek.gen.tr, Mirctürk, Mirctr.net, Mirctr.org, Klavye, Yüzük, Ayna ve Trsohbet gibi yılların köklü sohbet ağlarına girişinizi sağlamasıdır.

Sohbet ağlarında yönetici olan, gerek Aop’dan gerekse adminine kadar bir çok kişinin ihtiyacını karşılayan bir programdır.Bunun yanı sıra, profesyonel olan kullanıcılara daha çok hitap etmektedir.

Sibersahne script virüs taşır mı ?

Programda kesinlikle hiç bir virüs bulunmamaktadır.Fakat, bazı anti virüs programları uyarılar vermektedir.Bunun sebebi ise programı kullanırken, programın yaptığınız tüm işlemleri farklı bir dosyaya kaydetmesidir.Kayıt edilmesinin sebebi, programı bir daha ki kullanımınızda, eski kullandığınız takma isim veya yazışmaların kaybolmaması içindir.Bunu bir çok antivirüs programı yanlış algılamaktadır.

Not : Güvenliğiniz açısından, Programı bir daha ki sefere sadece ve sadece sibersahne.org adreslerinden indiriniz.

Arama motorlarından sitemize : sibersahne script, sibersahne script indir, sibersahne script download, siber sahne script, siber sahne script indir kelimelerinden bu konuya giriş yapıldı.

0 yorum to “Sibersahne script indir, Sibersahne script download”

Yorum Gönder