Sibersahne +18 bedava ve üyeliksiz kameralı sohbet chat sitesi canlı

,

Kameralı sohbet, Sibersahne.org sizlere çevrim içi aynı anda 4 kişinin kamerasını görüntülemenizi sağlar.Servisler üzerinde daha sağlıklı verim alabilmeniz için webcam kameranızın olmasını sizlere tavsiye ederiz.İnsanlar çoğu zaman karşısında yer alan kişilerin kameralarını görüntüleyerek onlara daha sempati duyarlar.

Bizler hiç bir karşılık beklemeden çıktığımız kameralı sohbet ağlarında kısa zaman sonra Türkiye üzerinde bir marka olmayı başarabildik.Her gün on binlerce insan sibersahne.org kalitesine güvenerek sohbet ediyorlar.Bunun temelinde yatan en önemli faktör insanlara ilgi alanına göre verim vermesidir.Sibersahne üzerinde kurulan bize görüşlerinizi bildirin sayfasından gelen yoğun talepler üzerine sistemlerimizi her gün geliştirdik.İnsanlar birebir karşılıklı camsohbet isterken biz onların karşısına 4 anlık kameralı chat sayfası sunduk.Halen yüzlerce mail arasında bize bildirdiğiniz görüşleri incelemekteyiz.Açıkça belirtmemiz gerekir ki, temel amacımız ziyaretçilerimizin hepsine karşılık vermek.Lakin, bazı isteklere sohbetin kalitesi açısından yanıt veremiyoruz.

Örneğin e-posta adresimize tarafınızdan gelen bir e-mail.

Merhaba.

Öncelikle böyle bir site hazırladığınız için teşekkür ediyorum.Bir kaç eksiklik sanırım önerilerim sonucunda düzeltildi.Sizlerden bir isteğim daha olacak.Eminim ki özel sohbet sistemi kurulursa insanlar bundan daha çok memnun kalırlar. En kısa sürede bu isteğimin yapılmasını rica ediyorum.

Bu gibi e-maillerin sıklığından dolayı ekibimiz bunu gerçekleştirmeye karar verdi.Taleplerin sıklığı bizi buna teşvik etti ve biz sonuç itibari ile bunu yaptık.Özel sohbetin çalışma şekli, karşıda yer alan kişi size istek gönderiyor ve siz kabul ettikten sonra özel sohbet başlıyor.Başlarda güzel giden sistem takipler sonucunda rahatsız edici olduğu gözlemlendi.Sohbet panelinde anlık yüzlerce insanın bulunması ve özellikle bayan arkadaşlara sık sık özel istek gönderilmesi bayan kullanıcıların uzaklaşmalarına sebebiyet verdi.Mecburen biz daha sonra bu sitemi kaldırmak zorunda kaldık.Bu gibi bir çok öneriyi maalesef sohbetin rahatsızlık vermemesi açısından hayata geçiremedik.

Daha sonrasında kameralı sohbete cinsiyet belirleme istekleri yoğunlaştı.Bizler de bunun üzerine kameralı sohbete girişte erkek, bayan ve çift iconlarına yer verdik.Artık sohbet edenler cinsiyete göre kolayca arkadaş bulabildi.Bu başarımız ile zaman kaybının önüne geçtik.

Kısa zaman sonra kullanıcılarımız büyüdü ve bizlerden üyelik sisteminin kaldırılması rica edilir oldu.Bizlerde daha sonra üyelik sistemi ile çalışan sohbeti daha sonrasında üyeliksiz bir hale getirdik.Artık insanlar üye olmadan kolayca kameralı sohbet etmeye başladılar.

Bizler hep ziyaretçilerimizin isteklerine odaklanan bir ekip olduk.Bunun meyvesini her geçen gün aldık ve almaya da devam etmekteyiz.Bunu gören bir çok ücretli kameralı sohbet sitesi mecburen ücretsiz sisteme geçiş yaptı.Bir çok üyelik ile çalışan kameralı sohbet odaları artık üyeliksiz çalışmaya başladı.Artık Türkiye çapında yer alan tüm siteler sibersahne.org sitelerini taklit etmeye başladı.Türkiye’de kameralı sohbetin kalitesi artmaya başladı.İnsanlar artık bedava olarak canlı kameralı sohbet eder oldu.

Günümüzün yabancı kameralı sohbet ağları olan chatroulette, omegle gibi sistemlere Türkiye ayağında ilgi yavaşça azalmıştır.Bu sitelerin Türkiye ağında ilgisizliğe doğru sürüklenmesinin altında yatan en önemli sebep Sibersahne.org‘dur.

Her ne kadar son zamanlar da sitemiz yayın sıkıntı yaşa da her zaman Türkiye’nin bağrında yatmaktadır.Bizler bunun farkındayız.

Başarılarımızı sayacak olursak bitmez.Ama unutulmayan tek şey var ki ;

Sibersahne.org Türkiye çapında kameralı görüntülü sohbet markası olmuştur.Sibersahne.org Türkiye’de sohbet alanında bir devrim gerçekleştirmiştir.

Bu denli bir siteye her zaman sahip çıkmanız önemle rica olunur.Biz bir gün yok olur gidersek diğer siteler tekrardan eski aldatmacaların yer aldığı kameralı sohbet ağlarına dönüşebilirler…

3 yorum to “Sibersahne +18 bedava ve üyeliksiz kameralı sohbet chat sitesi canlı”

  • 1 Ocak 2014 19:21

    ücretsiz kameralı sohbet

    Ben hemen hemen her gün sibersahne18 sitesini ziyaret ediyorum. Hakikatten çok şahane bir site hazırlamışsınız. Kameralı sohbet alanında bence en çok ziyaret edilen siteler arasında ilksiniz. Eğer sibersahne devamlı açık kalırsa bence tekrardan eski halini toplar. Ücretsiz kameralı sohbet servisinizi aktif hale getirmenizi bekliyoruz.

    sil
  • 7 Ocak 2014 16:25

    bedava kameralı chat

    Fark oluşturan her site diğer sitelerden daha çok ziyaretçiyi ağırlarlar. Sibersahne özellikle bedava chat hizmeti sayesinde insanları bünyesinde toplamayı başarıyorlar. Kameralı chat bir zaman sonra diğer sitelerde ücretli olarak yayına başladığı için bende halk sibersahne.com sitesini daha çok sevmeye başladı. Çünkü tamamen bedava kameralı chat sitesi ünvanını taşıyor. Zamanla daha çok profesyonelleşerek yoluna devam edeceğinden hiçte şüphem bulunmamaktadır.

    sil
  • 27 Ocak 2014 00:53

    üyeliksiz kameralı sohbet

    Sibersahne.org ile alakasız yorum yazan arkadaşlara hitaben yazmak istiyorum. Sibersahne.com 2008 yılında kuruldu. Sonrasında bazı düşmanları yüzünden sekteye uğratıldı ve sonra sibersahne.org ve sibersahne.gen.tr ile yola devam etti. Sibersahne.com ilk 3 sene değişik kılıklara girdi. Öncesinde irc olarak adlandırılan mirc programı ile bağlanılan sohbet olarak kuruldu. Sonrasında web sohbet yani java sohbet hizmeti verdi. 2010 yılında ise bu sistemleri devre dışı bırakıp chatroulette'nin hemen hemen aynısı olarak yapılandı. 2011 yılında ise dialogoo ile ortaklık kurarak cam4 sohbeti kurdular. Bakın bu saydıklarımın hepsi ücretsiz olarak sunuldu. Hemde üyeliksiz olarak insanlara hizmet verdi. 2011 yılından sonra sibersahne dünya'da belirli bir taban elde etti. 2013 sonlarına kadar türkiye'de diğer siteler sinek avlamak zorunda kaldılar. Çünkü, sibersahne anlık 3000 4000 kişi barındırıyordu. Hatta hatırlayanlar hatırlar sistem 4000 kişiden sonra boşaltım yapmadan kimseyi içeri almıyordu. Bir nevi bir iş yerinin müşteri istilasına uğramasından sonra kapıda diğer müşterilerin sıra beklemesi gibi bir şey. Ama 2013'ün sonlarında bazı hain kesimler bu siteyi rahat bırakmadılar. Aşırı derecede flot, saldırı, sunucu sorunları siteyi kapanmalara sürükledi. Sonra çakma siteler ortaya çıktı. Sibersahne.web.tr, sibersahne18.com, sibersahne.info gibi bir çok site sibersahne adı ile ortaya çıktı. Sibersahne 1 yıldır kapalı olmasına rağmen bu siteler dikiş tutturmuyor. Ama sibersahne ayda bir 2 3 günlük açılıyor tekrar 600 700 kişi siteye giriyor. Sibersahne.org'un ne kadar popüler bir site olduğunu buradan anlamak çok kolay olmalıdır. Soruyorum size sibersahne açılmadan önce üyeliksiz kameralı sohbet edilebilen bir yer varmıydı ? Onu geçelim üyelikli, ücretli fark etmez kaç tane site vardı ? Toplasanız arkadaşlar 10 15 site yoktu. Ama sibersahne ne yaptı. Bencil olmadı. Dialogoo ile ortaklaşma sonucunda kameralı sohbet panellerini diğer sitelere ücretsiz olarak sundu. Hal böyle olunca kameralı sohbet siteleri 100'ün üzerine çıktı. Ama şuan istese dialogoo servisini kapatsa. Yine eski haline döner. Tüm siteler kapalı kalır. Ama ona rağmen yapmıyorlar. Sitenin kapalı kalmasında ki tek amaç masrafların karşılanamamasıdır. 2008 - 2014 6 yılda adamlar 500 bin tl ü zerinde masraf yaptılar. Neye karşılık ? Sadece insanlara hizmet amaçlarında. Ama artık masraflar kaldırılamadı. Dolayısı ile reklam alımına geçildi. Bir ara reklamı durdurdular. Size bağış yapın sohbet açık kalsın çağrısında bulundular. Kimse yanaşmadı. Oysa 4000 kişi ayda 10 tl bağış yapsaydı. Site çok daha kral hale gelirdi. Şimdi sibersahne kapalı diye ücretli sitelere aylık 50 100 tl para veriyoruz. Ama şunu anladım. Rahatlık insanlara batıyor kardeşim. Bir daha saçma sapan düşünmeden yorumlar yapmayın.

    sil

Yorum Gönder