Chatroulette % 100 Türkçe - Chat roulette - Türkiye Chat rulet

,

Sayfamız üzerinden chat ruleti bulunmamaktadır.Fakat kendi kameralı sohbetimiz kesinlikle chat rulet’den daha kalitelidir.Sistem olarak bire bir aynı özellikleri taşımaktayız.Sayfamız sayesinde chat roulette’yi türkçe olarak kullanacaksınız.

Chat roulette benzersiz bir kameralı sohbet sistemidir.Dünya üzerinde, hiç bir programa gerek duyulmadan, ücret ödemeden ve üyelik gerektirmeden kameralı sohbet edilebilen ilk sistemdir.

Paris Hilton chatroulette ile kameralı sohbet ederken görüntülendiği resim.

Sisteme bağlanıldığı an sizlerden kamera ve mikrofon erişimi için sistem sizlerden izin isteyecektir.İzin ver dedikten sonra Start butonuna basarak sohbeti başlatıyorsunuz.Daha sonrasında kameralı kullanıcılar sizlere tek tek açılmaktadır.Stop butonu ile de aramayı sonlandırabilirsiniz.

Karşınıza çıkan kişiler ile hem görüntülü hem sesli hemde yazışmalı sohbet edebiliyorsunuz.Ahlaksız sohbetleri rapor edeceğiniz butonda bulunmaktadır.Sibersahne org chatroulette teşekkürlerini sunar.

1 yorum:

  • 7 Ocak 2014 17:21

    chatroulette türkiye

    Chatroulette, yabancı içerikli bir kameralı sohbet sayfasıdır. Chatroulette Türkçe olarak sanırım burada hizmet veriyor. Sibersahne chatroulette diğer sitelere göre biraz daha kalitelidir. Hem ücretsiz hemde türkçe olarak hizmet veriyor.

    sil

Yorum Gönder