Sibersahne Omegle Türkiye Sohbet Sitesi - Omegla Türkçe Benzeri Chat

,
Omegle, stres atmak, eğlenmek, zaman geçirmek için güzel bir seçimdir.Sibersahne omegle kullandığınız da kameralı sohbet panelinden isteğinize göre aynı anda 1′den 4′e kadar kişi ile sohbet edebilirsiniz.1 kişinin kamerası açıkken görüntü yüksek kalite de görünür.Eğer 1′den fazla kamera açarsanız karşı kullanıcıların kamerası küçülür.Karşınız da yer alan kişiler tamamı ile anonimdir.Dilediğiniz vakit sibersahne omegla servisinden ayrılabilirsiniz.

Mavi ve sarı omegle logosunu gösteren bir resim.

Sibersahne.org Omegle yasal sorumluluk

  • Eğer 13 yaşından küçükseniz Omegle kullanmayın.
  • Eğer 18 yaşın altında iseniz, sadece ebeveyn / vasi’nin izni ile kullanın.
  • Çıplaklık görüntü sergilemeyin, insanları karalama yada iftira kampanyasına girmeyin, fikri mülkiyet haklarını ihlal etmeyin, uygunsuz ya da yasadışı bir şekilde demeçler vermeyin, diğer halklara ait ‘özel bilgileri kamuoyuna paylaşmayın.
  • Omegle üzerinde insanların varlığını biliniz.İnsanların kolayca kontrol edilemeyeceğini de bilerek ona göre hak talep ediniz.Sibersahne omegle servislerinin kontrol edilemeyeceğini biliniz.
  • Kendi zararınıza omegle kullanmayınız.
  • Kimsenin sizi rahatsız etmesine izin vermeyiniz.Sizi rahatsız edenleri engelleyebilirsiniz.
  • Sibersahne omegle hukuk kurallarına uygun olarak düzenlenmeye çalışılsa da kullanan insanlar siteyi yasal sorumluluğa itebilir.Kullanıcıların dikkatsizliğine garanti etmez.Doğacak tüm yasal sorumluluğu sibersahne.org reddeder.

Sibersahne bu servisleri size tamamen ücretsiz ve üyeliksiz sunmaktadır.Yasa dışı hiç bir faaliyete yazılı olarak girişmez.Bizler sadece insanlara bir eğlence için Omegle’nin Türkçe versiyonunu sunuyoruz.Bu site Omegle benzeri Türkiye ağı üzerinde yer alan sohbet sitesidir.İnsanların kötüye kullanımını reddeder.Doğacak hiç bir yasal sorumluluğu kabul etmemektedir.

Sibersahne omegle

Günümüzde Omegle gibi kaliteli hizmet sunan tek site sibersahne.org‘dur.Sibersahne, insanların menfaatine her gün projeler üretiyor.Çoğu kez başka kuruluşların projelerine sizleri ulaştırır.Bizler sizlere sunduğumuz hizmetlerde hiç bir menfaat veya ücret talep etmemekteyiz.Tamamen saf ücretsiz üye olmadan sizlere bu hizmeti sunuyoruz.Bir kahve alıp ekran karşısına geçerek Omegle canlı sohbet etmenin tadını çıkarın.

1 yorum:

  • 7 Ocak 2014 16:40

    omegle benzeri siteler

    Omegle ilk kurulduğunda dün gibi hatırlıyorum ki; binlerce insan bulunurdu. Özellikle bayanlar ve erkekler odalarda cirit atıyordu. Çünkü, omegle kamerası olmayan kişileri otomatik tespit ederek yazılı sohbet bölümüne alıyordu. Kamerası olanları da direk videolu sohbet bölümüne alıyordu. Ki halende öyle ama sonrasında üyelik sistemi işin içine girince işler değişti. Birde o sıralar omegle türkçe değildi. Bu nedenle insanlar kayıt olmayı başaramadı. Özellikle bayanlar üye olamayınca erkeklerde bayan bulamayınca omegle oldukça düşüş yaşadı.

    sil

Yorum Gönder