Cam4 tarzı ve benzeri siteler Cam 4 Sohbet

,

Sibersahne.org ve Sibersahne.com 2008 yılından bu yana ziyaretçilerine ücretsiz, üye olmadan ve hiç bir sahtekarlık yapmadan kameralı sohbet imkanını sunan sohbet sitesidir.Servislerimiz üzerinden tamamen doğal bir şekilde görüntülü sohbet etme imkanı sağlanmıştır.

Türkiye üzerinde yasaklanan kameralı sohbet ağı cam4, sibersahne.org üzerinde devam etmektedir.Yapılan anlaşmalar sonucunda cam 4 kullanıcıları giriş için sibersahne.org‘u tercih etmek zorundalar.Sibersahne.org sadece kameralı sohbet hizmeti vermektedir.Bu hizmet kapsamında hiç bir ücret yada çıkar talep edilmemektedir.Giriş için yukarıda yer alan butonları kullanınız.Sizlere 5 adet webcam sohbet hizmeti sunulmuştur.Aynı anda hepsine yada birine bağlanabilirsiniz.Sibersahne.org cam4 benzeri ve tarzı bir sitedir.Hemen hemen cam4 gibi çalışmasa dahi sohbet özünde kameralıdır.

1 yorum:

  • 7 Ocak 2014 17:15

    cam4 tarzı siteler

    Cam4.com diye normalde millet giriyor ama cam4 tarzı siteler aslında 4 kişi ile kameralı sohbet hizmeti sunan sitelerdir. Cam4 adı ile site kurulmuş sitelerdir. Oldukça çevrim içi kullanıcı sayıları yüksek sitelerdir. Sibersahne.org'da bu siteler arasında ücretsiz olarak yayın yapmaktadır.

    sil

Yorum Gönder